Logo treveven

Temasider

Skal du for eksempel tegne eller lage modell av et hus, eller vil du vite mer om el-gitarer? Har du aviser som tema, skal dere lage en bedrift, eller vil du vite mer om industri som har tre som råvare? Alt du trenger om disse emnene finner du her på temasidene.

"Smoke on the water"

Hva hadde rocken vært uten gitar? Det finnes mange typer og modeller, og materialet er tre. Finn ut hva modellene heter, hør hvordan de låter og

lær hvordan du spiller et av de mest kjente gitar-riff gjennom tidene…

Les mer »

"Drømmehuset"

Noen drømmer om et slott, mens andre vil ha et lite hus i skogen. Hvordan vil du bo? Her kan du hente inspirasjon til å tegne ditt eget drømmehus.


Les mer »

Gull og grønne skoger


Skogen er en verdifull ressurs, og skogbruk er et viktig grunnlag for treindustri og treforedling. Vi følger verdikjeden fra treet i skogen til ferdige produkter.


Les mer »

Kunsten å lage papir


Om aviser og nyheter, resirkulering og mer. Morsomme ideer til gjenbruk av aviser fra elever ved Moelv Ungdomsskole. Om bedrifter som produserer papir til pocketbøker, emballasje og bleier.

Les mer »

Fra ide til produkt

Lag en bedrift med utgangspunkt i råvaren tre. Sats på tradisjonelle produkter eller sprø ideer. Lag noe som verden aldri før har sett! Les hvordan dere går fram når dere vil starte en elevbedrift.

Les mer »

Leftmenu

Nyheter

Kino

16/06/2020

- Spennende og lærerike oppgaver

Les mer »

15/06/2020

Ny forundringssti

Les mer »

19/03/2020

Skogen er gratis, smart og frisk

Les mer »

Temasider

Guitar

"Smoke on the water"

Rockens viktigste instrument
er laget av tre!

House

"Drømmehuset"

Hvordan vil du bo?

Woods

Gull og grønne skoger

Følg verdikjeden

Paperplane

Kunsten å lage papir

Produkt

Fra idé til produkt